15. 8. - 25. 8. 19. 10. - 20. 10.
Crikvenica2019  KoroskaOpen2019

TRAINING CAMP IS FULL!

REGISTRATION IS CLOSED!

REGISTRATION IS OPEN!

Judoist/ka leta 2018

Rok Pogorevc, najboljši slovenski judoist leta 2018 do 18 let! Kadetinje najboljša slovenska ekipa leta!

Judoist ka leta 2018

Ljubljana, 22. januar 2019

Včeraj je v hotelu Austria Trend v Ljubljani potekala tradicionalna prireditev Judo zveze Slovenije, Judoist/ka leta 2018. Slovenjgraški judoisti so prejeli kar šest individualnih priznanj ter štiri ekipna.

Najvišje se je povzpel Rok Pogorevc, ki je prejel naziv najuspešnejši judoist leta 2018 v starostni kategoriji do 18 let, Andrej Yankovskyy je bil v isti kategoriji tretji. Vinko Prevolšek je postal drugi najuspešnejši med mladinci.

Pri dekletih je Neža Pečoler postala najuspešnejša judoistka do 16 let, druga najuspešnejša judoistka do 18 let je postala Nuša Perovnik, Zala Pečoler pa si je naziv druge najuspešnejše judoistke prisvojila v mladinski konkurenci.

Ekipno so slovenjgraške kadetinje postale najuspešnejša ekipa v državi, mladinske so zasedle drugo mesto, prav tako drugi so bili kadeti, mlajše kadetinje pa so si prisvojile naziv tretje najuspešnejše slovenske ekipe leta 2018.

Iz judo kluba Ravne na Koroškem sta priznanje prejela Luka Plaznik in Žan Gosteničnik, za njune uspehe na Kata tekmovanjih. Aljaž Gostenčnik pa je prejel priznanje za tretjega najboljšega judoista med mladinci.

Posebno priznanje judo zveze Slovenije je prejel tudi g. Franjo Murko za dolgoletno volontersko delo na področju stikov z javnostjo.

ČESTITAMO!