• Judo klub Dravograd

Judo klub Dravograd

Osnovno poslanstvo kluba je širjenje prepoznavnosti juda v občini in skozi vrednote juda kot so spoštovanje, iskrenost, pogum, skromnost, ponos, samokontrola, prijateljstvo, vljudnost in zabava, vzgajati otroke in mladostnike v dobre in koristne člane naše družbe. Z učenjem pravilnega padanja želimo prispevati k zmanjšanju poškodb pri padcih, ki so glavni razlog poškodb pri otrocih. Skozi učenje tehnik juda razvijamo samozavest, samospoštovanje, koncentracijo in disciplino ter prispevamo k izboljšanju splošne psihofizične kondicije pri otrocih.

Otroci se spoznajo tudi s tekmovanji, kjer se lahko na regijskem nivoju preizkusijo v judo borbi s svojimi vrstniki. Tekmovanja, ki niso obvezna, so pri otrocih namenjena predvsem pridobivanju samozavesti, premagovanju treme in soočanju z uspehom kot tudi z neuspehom.

Danes na OŠ Neznanih talcev Dravograd poteka vadba za začetnike in nadaljevalni tečaj juda, v letu 2020 pa smo na območju občine Dravograd odprli še sekciji na podružnični šoli Libeliče ter na Osnovni šoli Šentjanž pri Dravogradu.

Zgodovina JK Dravograd


Vpis v programe

Vpis v programe je mogoč v septembru in oktobru.

Otroka na vadbo vpišete, tako da izpolnite pristopno izjavo in jo izročite trenerju na prvi vadbi. S podpisom pristopne izjave se strinjate s splošnimi pogoji vadbe in s cenikom vadbe.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko e-pošte vpis@judo-koroska.com ali telefona: 068 144 336 (Zala).


Urniki vadbe

Mala šola juda Poglej program

SKUPINA LOKACIJA DAN URA TRENER
Začetniki Dravograd Mala telovadnica OŠ Dravograd TOR, ČET 14:00 - 15:00 Stojan
Začetniki Libeliče PŠ Libeliče PON, SRE 13:30 - 14:30 Aljaž
Začetniki Šentjanž pri Dravogradu Telovadnica OŠ Šentjanž PON, SRE 15:00 - 16:00 Aljaž
Nadaljevalni tečaj 1 Mala telovadnica OŠ Dravograd TOR, ČET 15:00 - 16:00 Stojan

 Trenerji

Stojan Železnik
Stojan Železnik
"Samo s trdim delom, vztrajnostjo in medsebojnim sodelovanjem boste na koncu želi rezultate, ki ste si jih na začetku zastavili."
Več ...
Aljaž Gostenčnik
Aljaž Gostenčnik
"Dobro se z dobrim vrača."
Več ...