Podprite nas z donacijo 0,5 % vaše dohodnine


Spoštovani člani, starši in podporniki koroškega juda!

V koroških judo klubih si prizadevamo, da bi našim članom zagotavljali čim bolj kakovostne in cenovno ugodne programe. Delujemo v javnem interesu, zato smo upravičeni do donacij v višini 0,5 % dohodnine, ki nam jo lahko namenite davčni zavezanci rezidenti.

Vabimo Vas, vaše družinske člane in prijatelje, da naše delo podprete tako, da namenite delež svoje dohodnine našim klubom. To vas nič ne stane, saj gre za prerazporeditev sredstev, ki jih kot davčni zavezanci za dohodnino že plačate v državni proračun.

Izberite klub, ki ga želite podpreti, kliknite na spodnji gumb in vpišite vaše podatke in odstotek, ki ga želite donirati klubu (od 0,1 % do 0,5 %). Če želite podpreti oba kluba, dopišite podatke. Obrazec natisnite, ga podpišite ter oddajte trenerjem ali pa ga sami dostavite oz. pošljete na Finančni urad Dravograd, Mariborska cesta 3, 2370 Dravograd. Obrazec lahko oddate tudi elektronsko v sistemu e-davki.

Če želite, da se donira že delež dohodnine za tekoče leto, vas prosimo, da zahtevek pošljete ali dostavite pred 31. decembrom.

Več informacij dobite tukaj.

Za vašo donacijo in podporo se vam vnaprej zahvaljujemo. Hvala seveda tudi vsem, ki ste nas že podprli. Skupaj smo močnejši.

OBRAZCI: