Podprite nas z donacijo 1 % vaše dohodnine


Spoštovani člani, starši in podporniki koroškega juda!

V koroških judo klubih si prizadevamo, da bi našim članom in članicam zagotavljali čim bolj kakovostne in cenovno ugodne programe. Delujemo v javnem interesu, zato smo upravičeni do donacij v višini do 1 % dohodnine, ki nam jo lahko namenite davčni zavezanci rezidenti.

Vabimo vas, vaše družinske člane in prijatelje, da naše delo podprete tako, da namenite delež svoje dohodnine našim klubom ali Judo zvezi Koroške. To vas nič ne stane, saj gre za prerazporeditev sredstev, ki jih kot davčni zavezanci za dohodnino že plačate v državni proračun.

Delež dohodnine lahko po novem zelo enostavno, donirate kar na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije. S klikom na spodnje gumbe izberite klub, ki ga želite podpreti, lahko pa donacijo namenite Judo zvezi Koroške.

Vpišite zahtevane osebne podatke in se z miško ali s prstom podpišite.

Če želite donirati že delež dohodnine za tekoče leto, vas prosimo, da zahtevek pošljete ali dostavite pred 31. decembrom.

Če želite, lahko vlogo oddate tudi preko spletnega portala edavki. Več informacij dobite tukaj. Seveda pa lahko še vedno ročno izpolnite obrazec in ga po navadni pošti pošljete na finančni urad ali pa ga podpisanega izročite vašemu trenerju.

Za vašo donacijo in podporo se vam vnaprej zahvaljujemo. Hvala seveda tudi vsem, ki ste nas že podprli. Skupaj smo močnejši.

OBRAZCI:

JK Slovenj Gradec

JK Ravne na Koroškem