Naši najboljši judoisti in judoistke pridno nabirali izkušnje na Kavkazu

Priprave GEO AZE 2019

Tbilisi, Gori, Baku, 20. april - 4. maj 2019

Kar dva tedna so se pred in med prvomajskimi počitnicami naši najboljši kadeti, mladinci in člani mudili na močnih pripravah na Kavkazu. Po pristnku na letališču v mestu Kutaisi, so se odpeljali v glavno mesto Gruzije, Tbilisi, kjer je večji del priprav preživel moški del ekipe (Nace Herkovič, Žan Boženk, Andraž Kac, Aljaž Gostenčnik, Andrej Yankovskyy, Rok Pogorevc in Jurij Damijan ter trener Evgeny Lvov).

Ženski kolektiv je po eni noči v Tbilisiju odpotoval naprej v Glavno mesto Azerbajdžana, Baku, kjer so punce Urška Bernard, Nuša Perovnik, Adelina Svetec, Ines Hribernik, Zala Pečoler in gostja iz Velenja, Veronika Mohorič, pod vodstvom trenerja Ruslana, pridno nabirale borbene izkušnje z Azerbajdžankami.

Po končanem ločenem delu priprav, se je celotna ekipa udeležila še treningov v gruzijskem mestu Gori, ki slovi kot rodni kraj najboljših gruzijskih judoistov in judoistk.

Naši borci in borke so po dvo-tedenski odsotnosti domov prispeli utrujeni, a polni novih izkušenj in ognja za prihajajoča tekmovanja.

Gremo po naši poti naprej!

Priprave GEO AZE 2019 2