Mini pokal Guštanj 2023

V petek in nedeljo, 10. in 12. marca, smo na DTK na Ravnah organizirali tradicionalni Mini pokal Guštanj za najmlajše. V obeh dnevih so skupaj nastopili 203 koroški judoisti in judoistke iz JK Ravne na Koroškem, JK Slovenj Gradec, JK Dravograd in JK Muta.

V petek popoldne so se v judo dvorani v poligonu in borbi za repke preizkusili naši najmlajši, udeleženci tečajev Judo vrtca. Zbralo se jih je kar 52 in prav vsi so uspešno premagali poligon ter uživali v borbi. Na koncu so tudi prejeli zaslužena odličja.

V nedeljo pa so se dopoldne v veliki dvorani na DTK najprej zbrali udeleženci nadaljecalnih tečajev juda U10 in U12, ki so tekmovali v judo borbi vsak z vsakim v skupinah po 3-5 tekmovalcev. Popoldne so se pomerili še začetniki in začetnice, ki so z judom začeli septembra. Tudi oni so se pomerili v judo borbi, le da so borbo začeli iz prijema za judogi.

Čestitamo vsem udeležencem za zbran pogum in prikazano znanje ter za osvojena odličja. Hvala vsem staršem za zaupanje in pomočnikom ter sodnikom za odlično izvedbo tekmovanja.

Mini pokal Guštanj 2023