podelitev 2021 nace

V torek, 22. 3. 2022, je v Austria trend hotelu v Ljubljani Judo zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim judoistom in judoistkam ter klubom za leto 2021. Tudi koroški judoisti, člani JK Acron Slovenj Gradec, so prejeli kopico priznanj, in sicer 3 v posamični konkurenci in 6 v ekipni.

V posamični konkurenci je v kategoriji mlajših članov priznanje prejel Nace Herkovič, ki je med 75 judoisti z 338 osvojenimi točkami in naslovom državnega prvaka osvojil 2. mesto v skupnem seštevku za slovenski pokal.

Prav tako 2. mesto si je v kategoriji mlajših kadetinj med 45 judoistkami priborila Jevgenija Gajić s 308 točkami. Jevgenija je letos postala kar trikratna državna prvakinja, in sicer v starostnih kategorijah ml. kadetinj, kadetinj in ml. članic.

Nik Pavlič je v starostni kategoriji mlajših kadetov s 339 točkami in naslovom državnega prvaka zasedel 3. mesto. 

podelitev 2021 skupinska

V ekipni konkurenci je ekipa mlajših kadetov zbrala najvišje število točk med vsemi slovenskimi klubi in v skupnem seštevku osvojila 1. mesto. Ekipi mladink in mladincev sta obe ostali tik pod vrhom skupnega seštevka in leto zaključili na 2. mestu, ekipa mlajših članic pa je bila tretja.

JK Acron Slovenj Gradec je že tretjič zapored prejel tudi priznanje za tretji najuspešnejši klub v Sloveniji, takoj za JK Bežigrad in JK Z'dežele Sankaku. Prav tako je moška ekipa JK Acron Slovenj Gradec prejela priznanje za tretjo najboljšo ekipo med vsemi starostnimi kategorijami.

Čestitke vsem nagrajencem in hvala vsem našim sponzorjem, donatorjem in ostalim podpornikom, še posebej podjetju Acron d.o.o ter očetu koroškega juda g. Bogdanu Gabrovcu.