Krompirjeve judo počitnice 2022

Tudi krompirjeve počitnice smo preživeli zelo aktivno. Tri dni smo se družili na Ravnah in v Slovenj Gradcu, v soboto pa smo se zopet odpravili v Ljubljano. 

V Mežiški dolini so bile počitniške aktivnosti v organizaciji JK Ravne, v okviru projekta "Medgeneracijsko povezovanje v Mežiški dolini." Aktivnosti se je od srede do petka udeležilo 59 otrok. V sredo smo se zbrali v Mežici, kjer smo opravili lažji pohod. Osvojili smo dva vrhova, Volinjak (886 mnv) in Andrejev vrh (897 mnv) ter po kosilu dan zaključili v doživljajskem parku Podzemlja Pece, kjer smo se družili z dinozavri in Kraljem Matjažem.

V četrtek dopoldne smo uživali v bazenu na Ravnah, popoldne pa smo plezali v centru Pura Vida v Dobji vasi in v Doživljajskem parku Poseka. Zvečer smo si privoščili ogled animiranega filma Coco v Kulturnem centru Ravne, po večerji pa smo se zavili v spalne vreče in prenočili kar v judo dvorani.

V petek zjutraj nas je po okusnem zajtrku vreme zadržalo v dvorani, kjer smo uživali v raznih športnih igrah ter spoznavali drug drugega in sklepali nova prijateljstva. Popoldne nam je vreme dovolilo krajši sprehod in peko kostanja na terasi DTK. Po večerji smo si, zaviti v spalne vreče, ogledali še film Bikec Ferdinand in hitro zaspali, saj smo morali v soboto vstati že zelo zgodaj.

Po hitrem zajtrku in umivanju smo ob 7.00 izpred DTK že krenili proti Ljubljani, kjer smo smo skakali v Woop trampolin parku in uživali v Vodnem mestu Atlantis.

V Slovenj Gradcu se je počitniških aktivnosti udeležilo 21 otrok. V ponedeljek in sredo so uživali v raznih športnih igrah na prostem in v dvorani, vadili gimnastične prvine in plezali na mali plezalni steni Športne dvorane Slovenj Gradec, v četrtek pa so se pridružili aktivnostim na Ravnah.

Počitnic, kot tudi našega druženja je bilo prehitro konec in že se veselimo naslednjih. Hvala vsem, ki ste naredili Judo počitnice posebne, še posebej pa staršem, ker ste nam zaupali in vašega otroka vključili v naš počitniški program.

Jesenske judo počitnice 2022